070-7777554

Tillbyggnad

För litet? Gör en tillbyggnad.

Bor du i Stockholm, Täby, Sollentuna, Danderyd, Åkersberga eller någon annan ort i närheten? Funderar du på att göra en tillbyggnad till ditt hus? Då har du kommit rätt! Vi på Realwork kan hjälpa dig med att bygga ut.

Kanske är det så att huset börjar kännas för litet, för trångt? Ja, då är en tillbyggnad den perfekta lösningen. Du bor kvar på samma plats som du tycker om, i samma hus som du tycker om men gör det större och bättre. Att bygga ut är den perfekta lösningen när du vill ha mer utrymme.

En tillbyggnad kan se ut på många olika sätt. Egentligen finns det inga standardlösningar när det gäller att bygga ut utan det som är viktigt är att tillbyggnaden anpassas till ditt befintliga hus. Kanske passar det ditt hus allra bäst att en våning till byggs eller så är det en förlängning av huset som skulle vara bäst? Oavsett vilken lösning som är den perfekta för dig kan vi hjälpa dig med det.

Vi hjälper gärna till både när det gäller planering, tips och råd och självklart bygget i sig. Anlitar du oss får du en helhetsentreprenör!

Vi garanterar dig kompetent personal, kvalitativt material och ett arbete som är utfört professionellt och alltid inom utsatta tidsramar..

Tillbyggnader som våra hantverkare utfört