08-558 065 20

Takrenovering

Realwork hjälper dig med det mesta inom takrenovering i Stockholm med omnejd.

Vår kompetenta och certifierade personal utför så gott som alla arbeten som har med plåt att göra. Oavsett om du behöver hjälp med skorstensplåtar eller fönsterbleck kan du anlita oss.

Tak är kanske det allra viktigaste på ett hus men det är också just taket som utsätts för stora påfrestningar av väder och vind vilket gör att takrenovering måste göras med jämna mellanrum. Bland annat är det viktigt att se över slitage och isolering på sitt tak. Detta är något som kan leda till fuktskador om det inte åtgärdas i tid. Dessutom kan dåligt underhåll av tak leda till risker för gående på gatan.

Våra hantverkare är mycket skickliga, kompetenta och professionella. Anlitar du oss garanterar vi att vi utför plåtarbete och takarbete som är i toppskick. Vi ser alltid till att arbetet utförs på bästa sätt men också att material som vi använder ska vara det allra bästa på marknaden. En av våra grundpelare i verksamheten är att vi ska använda oss av bra och kvalitativt material. Detta ger dig som kund en garanti att du när du anlitar oss får det allra bästa som finns att tillgå.

Vi utför takrenovering på bland annat följande orter:

– Stockholm
– Sollentuna
– Täby
– Danderyd
– Åkersberga

Inom takarbete utför vi

  • Nybyggnation av tegeltak, plåttak och papptak
  • Renovering av ditt befintliga tegeltak
  • Renovering av ditt befintliga plåttak
  • Renovering av ditt befintliga papptak
  • Byte av hängrännor och stuprör

Takrenoveringar vi utfört