070-7777554

Stenläggning

Planera stenläggning med oss

Under de senaste åren har vi märkt att efterfrågan på stenläggning har vuxit runt om i hela Sverige. Vi är verksamma i Stockholm med omnejd på bland annat orter som Täby, Danderyd, Sollentuna samt Åkersberga. Här har vi också kunnat märka en ökad efterfrågan då det gäller stenläggning.

Det är inte konstigt att allt fler väljer stenläggning både när det gäller garageuppfarter, gångar, uteplatser eller varför inte stödmurar. En stenläggning är både estetiskt tilltalande men också väldigt enkelt att underhålla. En bättre kombination går knappast att få.

Idag, i och med att efterfrågan på stenläggning har ökat, har också utbudet på både material och utseende ökat och valen är många vilket gör att det inte alltid är lätt att bestämma sig hur man vill att stenläggningen ska se ut eller vad för sten man ska välja. Vi på Realwork har under en lång tid arbetat med stenläggning och hjälper dig mer än gärna med allt ifrån planering till färdig produkt.

Vi har under vår tid i branschen utfört många typer av stenläggning och kan hjälpa dig att få det allra bästa för dig enligt de önskemål som du har. Vi arbetar mestadels med marksten, stödmur och trappor men om du är intresserad av andra typer av stenläggningar hjälper vi dig mer än gärna.

Vi arbetar bland annat med

  • Marksten
  • Stödmurar
  • Trappor

Arbeten våra stenläggare utfört