070-7777554

Målare

Målare med lång erfarenhet

Realwork har lång erfarenhet av målerientreprenader, både utom- och inomhus. Vår personal har mångårig erfarenhet och samarbetar med färgleverantörer och följer rekommendationer för underarbeten enligt branschpraxis. Alla våra måleriprojekt utförs självklart enligt gällande lagstiftning och arbetsmiljöregler tillämpas.

Realwork har vuxit snabbt sedan vi startade 2010. Idag har vi 20 hantverkare anställda. Måleri är ett av våra stora områden och vi erbjuder måleriarbeten på många olika orter i Sverige:

– Stockholm
– Sollentuna
– Täby
– Danderyd
– Åkersberga

Oavsett vad för slags målerijobb du är i behov av tveka inte att höra av dig till oss. Vi kan hjälpa dig med både inomhus- och utomhusmåleri.

Vår VD och ägare av Realwork, Mariusz Stepniak, är den som åker ut på kundmötet när du efterfrågar ett arbete som du vill att vi ska utföra. På kundmötet görs en bedömning av det kommande arbetet och därefter får kunden en offert.

Bra kvalitet är viktigt för oss när det gäller alla våra arbeten och då naturligtvis även måleri. Det gäller inte enbart att arbetet ska utföras med kvalitet av kompetenta målare utan även att våra produkter håller högsta kvalitet. Detta är något som våra kunder uppskattar och värderar högt hos oss. Det är också för oss av högsta vikt att utföra arbetet inom utsatta tidsramar vilket våra kunder värderar högt.

Nedan kan du se en lista på måleriarbeten som vi utför.

Vi utför bland annat

  • Fasadmålning
  • Snickerimålning (staket, grindar, etc.)
  • Målning av väggar
  • Målning av tak
  • Målning av golv
  • Tapetsering

Arbeten våra målare utfört