070-7777554

Fasadrenovering

Fasadrenovering – en viktig del

En fasad är husets yttre del och det allra första som folk ser när de tittar på ett hus. En fasad är en viktig del av ett hus och därför är också en fasadrenovering något som är mycket viktigt inte minst för att huset ska fräschas upp. En dålig och sliten fasad är inte estetiskt tilltalande och är också något som sänker värdet på huset. En fasadrenovering ger ett ansiktslyft till ditt hus vilket också ökar husets värde. Dessutom förebygger man samt åtgärdar sprickor bland annat. Sprickor som inte åtgärdas kan leda till allvarliga fuktskador som kan vara betydligt svårare och framför allt dyrare att reparera.

Nederbörd, vind, smuts och andra yttre faktorer är påfrestande på en fasad och gör att underhåll kan behövas.

Våra duktiga hantverkare kan göra din fasadrenovering och få ditt hus att se nytt ut. Det är viktigt att en fasadrenovering utförs av professionella hantverkare eftersom de besitter kunskap om olika putsbruk som används för olika sortens sprickor. Detta är viktigt inte minst för att rätt putsbruk gör att det inte uppstår nya sprickor och att lagningen som har gjorts håller. Realworks hantverkare besitter den kunskap som behövs för olika typer av fasader och du kan känna dig trygg när du anlitar oss.

Service är mycket viktigt för oss och som en del i detta har vi som standard att vi alltid lyssnar på våra kunders önskemål, idéer och förslag. Vi blir nöjda med vårt arbete när våra kunder är nöjda.

När man gör en fasadrenovering är det vanligt förekommande att man vid samma tillfälle byter ut fönster samt renoverar dörrar och balkonger. Om du har önskemål om att komplettera din fasadrenovering med något av ovanstående hjälper vi dig givetvis med det också.

Vi är verksamma i Stockholm med omnejd och utför fasadrenoveringar på bland annat följande orter:

– Sollentuna
– Åkersberga
– Täby
– Danderyd

Kontakta oss gärna för mer information!

Vi utför bland annat

  • Träfasadrenovering
  • Putsfasadrenovering
  • Målning av fasad
  • Tilläggsisolering av trä & putsfasad

Utförda fasadrenoveringar