070-7777554

Badrumsrenovering

Badrummet är för många av oss en mycket viktig del av vårt hem. Ett fräscht och nyrenoverat badrum i din egen stil och smak förhöjer din hemmatrivsel.

Att bestämma sig hur man vill ha det i sitt nya badrum kanske inte alltid är så lätt då det idag finns så många valmöjligheter. Våra hantverkare är kompetenta och professionella och med sin långa erfarenhet inom branschen kan de hjälpa dig med allt som rör din badrumsrenovering. Tveka inte att kontakta oss för inspiration och tips.

En badrumsrenovering är ett stort steg för många och därför är det av allra högsta vikt att allt går rätt till. När det gäller badrumsrenoveringar finns det många olika lagar och regler att följa och för oss är det en naturlig del av vårt arbete att kontinuerligt uppdatera oss kring lagar som är rådande. Anställer du Realwork för din badrumsrenovering kommer du garanterat att få arbetet utfört på ett korrekt sätt av certifierad personal. Besök gärna www.bkr.se, klicka dig vidare till behörigt företag och skriv in Realwork för att se att vi finns med på listan över certifierade företag.

Vi använder oss dessutom alltid av högkvalitativa material. För oss precis som för dig som kund är det viktigt att arbetet utförs på allra bästa sätt.

Vi utför badrumsrenoveringar på bland annat följande orter:

– Sollentuna
– Täby
– Danderyd
– Åkersberga